PEĐI DIVLJAKU U ČAST!

Bivši fudbaleri Borca okupili su se danas na pomoćnom terenu Gradskog stadiona i u znak sjećanja na nekadašnjeg saigrača Predraga Peđu Divljaka odigrali memorijalnu utakmicu. Rezultat je naravno, bio u drugom planu.

Na banjalučkom Gradskom stadionu danas su bili mnogi koji su nosili crveno-plavi dres ili bili Peđini saigrači u drugim klubovima: Jovo Šmanja, Stojan Malbašić, Oliver Jandrić, Vule Trivunović, Draško Žarić, Boris Raspudić, Andrej Grubor, Siniša Đurić, Nešo Vujičić, Damir Špica, Aleksandar Šolak, Davorin Zrnić, Darko Božić, Branko Kovačević, Dragan Benić, Aleksandar Vrhovac, Siniša Mrkobrada.

-Peđa nas je prerano napustio, odnijela ga je teška bolest koju nažalost nije uspio da pobijedi. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo za njega. Okupili smo se, prepričavali razne dogodovštine. Trudićemo se da u narednomnperiodu ovakva okupljanja podignemo na veći nivo. Nažalost, danas nas je okupila Peđina smrt, on nikada neće biti zaboravljen, a treba da se sjetimo i ostalih legendarnih igrača Borca. Isto tako jedni drugima moramo da budemo od pomoći kada dođu loši trenuci, rekao je njegov kum i nekadašnji saigrač Jovo Šmanja.

Predrag Divljak je preminuo prije godinu dana u 49. godini života, a ostavio je veliki trag u klubu, gradu, na tribini, kod saigrača i prijatelja.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.