Пежо нас вози у нове побједе: Верано Моторс у црвено плавој фудбалској породици

У нову, 2024.годину, улазимо са новим играчем у нашем спонзорском тиму који је из дана у дан све јачи.

Најбољи увијек иду уз најбоље, а ФК Борац и Пежо крећу на свој шампионски пут захваљући сарадњи са компанијом Верано Моторс.

„Задовољство нам је што смо постали дио породице ФК Борац и увјерен сам да је ово почетак успјешне сарадње. Пежо је један од највећих брендова аутомобилске индустрије, а ФК Борац најпрепознатљиви је спортски симбол Бањалуке. Великани иду једни уз друге, а Пежо и Борац од данас заједно иду ка новим побједама и трофејима.“, поручио је Мирослав Шпирић, генерални директор компаније Верано Моторс.

ФК Борац тако је добио додатни вјетар у леђа за све предстојеће изазове на путу ка остварењу циља. Дејан Чато, директор маркетинга нашег клуба, није крио задовољство што су Пежо и компанија Верано Моторс пристигли у „црвено плаву“ фудбалску породицу.

„Жеља свих нас у клубу је да побједе на терену прате и успјеси ван терена. Пежо је аутомобилски гигант и заједно са компанијом Верано Моторс велико је појачање за наш клуб. Сарадња је договорена на обострано задовољство и унапријед се радујем успјесима који нас чекају.“, поручио је Чато.

Пежо уз Борац,
за Борац бржи и јачи од свих!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.