|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 21.05.2013. u 15:04

PIONIRI BORCA NA KORAK OD TITULE

Kadeti i pioniri banjalučkog Borca su proteklog vikenda odmjerili snage sa vršnjacima iz ekipe Sport tim. S obzirom da su najbolji kadeti Borca nastupali u omladinskoj Premijer ligi BiH protiv Veleža, B tim je pod komandom Dragana Marjanovića pružio dostojan otpor i u jednoj utakmici za prestiž poražen je rezultatom 2:1. U pionirskoj konkrenciji je ostvarena izuzetno vrijedna pobjeda jer se radilo o derbi meču, koji je vjerovatno i odlučio novog šampiona.

Borčevi pioniri su pokazali sav raskoš svog talenta i golovima Milana Šikanjića i Bojana Miloševića slavili su sa 0:2. Dva kola prije kraja izabranici Marka Maksimovića imaju dva boda prednosti u odnosu na vršnjake iz Sport tima i sami drže subinu u svojim rukama.

Nema sumnje da bi osvajanje prvog mjesta bio sjajan uspjeh jer uslovi u kojima rade Borčevi pioniri su znatno lošiji u odnosu na ono što imaju druge ekipe. Do kraja prvenstva u Omladinskoj ligi Banjaluka preostala su još dva kola, a Borac će odmjeriti snage sa Omladincem i Krajinom.

SPORT TIM – BORAC 0:2 (pioniri)

stadion: “Predgrađe” u Banjaluci

gledalaca: 100

sudija: M. Mačkić (Banjaluka)

strijelci: Šikanjić u 42. minuti i Milošević u 48. minuti za Borac

SPORT TIM: Kovačević, Čolić (od 64. minute Radić), Bosančić, Tadić, Kozomara, Subašić, Janjić, Javor (od 36. minute Brkić), Marković (od 36. minute Pantoš), Vukčević, Domuzin.

BORAC: Dobraš, Jekić (od 63. minute Bunić), Batar, Babić, Bubić (od 50. minute Dubravac), Marić, Maksimović (od 63. minute Gajić), Šikanjić (od 46. minute Mrzić), Tatić, Milošević, Ćutković (od 67. minute Bamburać).

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net