ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ (ФОТО)

Прозивка фудбалера Борца за наредну сезону, која почиње 27. јула, обављена је јуче на Градском стадиону. Прозивци се одазвало 30 фудбалера, међу којима је био и 29-годишњи Дамир Мемишевић, који ће, према ријечима спортског директора Бранислава Крунића, бити прво појачање „црвено-плавих“ у текућем прелазном року.

Фудбалери који су били на прозивци су: Асмир Авдукић, Далибор Козић, Младен Лучић, Вуле Тривуновић, Александар Радуловић, Милан Ступар, Младен Жижовић, Борис Распудић, Дамир Мемишевић, Срђан Граховац, Јоцо Стокић, Драшко Жарић, Небојша Рунић, Федор Предраговић, Синиша Дујаковић, Александар Субић, Момир Зечевић, Милан Шакић, Синиша Марчетић, Стефан Дујаковић, Немања Видовић, Владимир Кременовић, Радош Јотановић, Милош Перовић, Обрен Цвијановић, Игор Кузмановић, Срђан Стојнић, Владан Грујић, Дарко Малетић и Александар Кондић.

Прва три дана екипа ће тренирати у Бањалуци, док ћемо два пута по пет дана боравити у Мркоњић Граду, гдје ћемо одиграти три пријатељске утакмице, а први ривал ће нам бити Искра из Бугојна 7. јула. Чињеница је да смо касно почели са припремама, али сигурно је да се све пропуштено може надокнадити уз добар рад. Управа пред мене и играче није ставила терет резултата, али вјерујем да се, уколико задржимо костур тима из прошле сезоне, можемо борити за пласман на европску сцену – рекао је шеф стручног штаба Драган Јовић.

Спортски директор „црвено-плавих“ истакао је како је ситуација око играчког кадра доста позитивнија него што је то изгледало прије петнаестак дана.

Пет-шест играча је напустило Борац и када смо остали без Европе, многи су предвиђали да ће се тим распасти, до чега, на срећу, није дошло. На прозивци је био и Дамир Мемишевић, са којим смо усмено договорили сарадњу, али још није познато колико ће Дамир бити наш играч, као ни сви детаљи уговора. По мом мишљењу, потребна су нам још два појачања, једно у нападу, а друго у везном реду  – нагласио је Крунић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.