|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 02.07.2013. u 0:35

POČELE PRIPREME ZA NOVU SEZONU (FOTO)

Prozivka fudbalera Borca za narednu sezonu, koja počinje 27. jula, obavljena je juče na Gradskom stadionu. Prozivci se odazvalo 30 fudbalera, među kojima je bio i 29-godišnji Damir Memišević, koji će, prema riječima sportskog direktora Branislava Krunića, biti prvo pojačanje “crveno-plavih” u tekućem prelaznom roku.

Fudbaleri koji su bili na prozivci su: Asmir Avdukić, Dalibor Kozić, Mladen Lučić, Vule Trivunović, Aleksandar Radulović, Milan Stupar, Mladen Žižović, Boris Raspudić, Damir Memišević, Srđan Grahovac, Joco Stokić, Draško Žarić, Nebojša Runić, Fedor Predragović, Siniša Dujaković, Aleksandar Subić, Momir Zečević, Milan Šakić, Siniša Marčetić, Stefan Dujaković, Nemanja Vidović, Vladimir Kremenović, Radoš Jotanović, Miloš Perović, Obren Cvijanović, Igor Kuzmanović, Srđan Stojnić, Vladan Grujić, Darko Maletić i Aleksandar Kondić.

Prva tri dana ekipa će trenirati u Banjaluci, dok ćemo dva puta po pet dana boraviti u Mrkonjić Gradu, gdje ćemo odigrati tri prijateljske utakmice, a prvi rival će nam biti Iskra iz Bugojna 7. jula. Činjenica je da smo kasno počeli sa pripremama, ali sigurno je da se sve propušteno može nadoknaditi uz dobar rad. Uprava pred mene i igrače nije stavila teret rezultata, ali vjerujem da se, ukoliko zadržimo kostur tima iz prošle sezone, možemo boriti za plasman na evropsku scenu – rekao je šef stručnog štaba Dragan Jović.

Sportski direktor “crveno-plavih” istakao je kako je situacija oko igračkog kadra dosta pozitivnija nego što je to izgledalo prije petnaestak dana.

Pet-šest igrača je napustilo Borac i kada smo ostali bez Evrope, mnogi su predviđali da će se tim raspasti, do čega, na sreću, nije došlo. Na prozivci je bio i Damir Memišević, sa kojim smo usmeno dogovorili saradnju, ali još nije poznato koliko će Damir biti naš igrač, kao ni svi detalji ugovora. Po mom mišljenju, potrebna su nam još dva pojačanja, jedno u napadu, a drugo u veznom redu  – naglasio je Krunić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net