ПО БОДОВЕ У ИСТОЧНО САРАЈЕВО

Највећи дерби Републике Српске, дуел Славије и Борца, игра се у недјељу у Источном Сарајеву са почетком у 16:30 часова. Пред овај меч шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић има великих кадровских проблема.

Синиша Дујаковић и Харис Ханџић ми нису на располагању због три жута картона, а због повреда упитан је наступ Стефана Дујаковића, Ивана Драгићевића и Небојше Рунића. Међутим, вјерујем да ће играчи које имам на располагању показати велику борбеност, приступити мечу као што је био случај против Сарајева, а уколико се то деси, повољан резултат неће изостати – рекао је Винко Мариновић на данашњој конференцији за новинаре.

Борац је у посљедња четири премијерлигашка меча са Славијом на стадиону у Источном Сарајеву освојио чак десет бодова, а у наставак позитивне традиције, попут Мариновића, вјерује и штопер Дарко Ђајић.

Сигурно је да Славији гори под ногама, али ми гледамо само себе и желимо да стигнемо до бодова. Атмосфера у екипи је веома добра и надам се да ћемо добро расположење из свлачионице пренијети и на терен – истакао је Ђајић.

(fkborac.net)

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.