|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 04.04.2014. u 18:35

PO BODOVE U ISTOČNO SARAJEVO

Najveći derbi Republike Srpske, duel Slavije i Borca, igra se u nedjelju u Istočnom Sarajevu sa početkom u 16:30 časova. Pred ovaj meč šef stručnog štaba Borca Vinko Marinović ima velikih kadrovskih problema.

Siniša Dujaković i Haris Handžić mi nisu na raspolaganju zbog tri žuta kartona, a zbog povreda upitan je nastup Stefana Dujakovića, Ivana Dragićevića i Nebojše Runića. Međutim, vjerujem da će igrači koje imam na raspolaganju pokazati veliku borbenost, pristupiti meču kao što je bio slučaj protiv Sarajeva, a ukoliko se to desi, povoljan rezultat neće izostati – rekao je Vinko Marinović na današnjoj konferenciji za novinare.

Borac je u posljednja četiri premijerligaška meča sa Slavijom na stadionu u Istočnom Sarajevu osvojio čak deset bodova, a u nastavak pozitivne tradicije, poput Marinovića, vjeruje i štoper Darko Đajić.

Sigurno je da Slaviji gori pod nogama, ali mi gledamo samo sebe i želimo da stignemo do bodova. Atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadam se da ćemo dobro raspoloženje iz svlačionice prenijeti i na teren – istakao je Đajić.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net