ПО ПОБЈЕДУ У ПРИЈЕДОР

Фудбалери Борца сутра у крајишком дербију гостују у Приједору екипи Рудара. Бањалучани на сутрашње гостовање путују осокољени побједом над зеничким Челиком којом су се учврстили на трећем мјесту, док су Приједорчани тријумфима у посљедња два кола побјегли из опасне зоне, те се стога с правом сутра очекује квалитетна фудбалска представа.

Екипа Рудар Приједора резултатима у посљедња два кола подигла је атмосферу и екипи и, како истичу, са доста самопоуздања дочекују сутрашњи меч. Међутим, упркос томе, сматрам да ми имамо довољно квалитета да им се супроставимо и наставимо серију добрих резултата. Што се тиче играчког кадра, за утакмицу у Приједору не рачунам на Далибора Теиновића због вирозе и Асмира Авдукића због повреде бутног мишића – истакао је на данашњој прес-конференцији шеф стручног штаба Борца Слободан Старчевић.

Поред одличних резултата које постижу у прољећном дијелу сезоне, Борчевим играчима у прилог иду и резултати директних конкурената за Европу. Међутим, Старчевић истиче да амбиције не расту упркос  чињеници да су се резултати у посљедња два-три кола „поклопили“.

Наш превасходни циљ је да задржимо треће мјесто и мислим да је то одличан резултат за екипу која се ствара и која ће свој пуни квалитет показати у квалификацијама за европска такмичења и у наредној сезони Премијер лиге. Сматрам да је заостатак за Жељезничаром превелики, такође и Сарајево посједује неоспоран квалитет, па је наш реалан домет у овом тренутку треће мјесто – наставио је Старчевић.

Појачање Борца у претходним прелазном року Владан Грујић такође вјерује у наставак позитивног низа.

Знамо да је Рудар у протекла два кола освојио максималних шест бодова, али ми желимо да наставимо одличан низ у прољећном дијелу, у којем имамо шест мечева без пораза. Борац у сваки меч улази чврсто, са јасном намјером да тријумфује, те ће тако бити и овог пута – рекао је Грујић.

Утакмица у Приједору почиње у 16:30 часова, а главни судија је Радослав Вукасовић (Требиње). Помоћници су Далибор Драшковић (И. Сарајево) и Аднан Алиспахић (Зеница), док је четврти судија Драган Скакић (Градишка). Делегат је Изет Банда (Брчко), а посматрач суђења Џемал Чалија (Сарајево).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.