POBJEDA BORCA ZA KRAJ

Fudbaleri Borca savladali su poljsku Rešoviju u posljednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji sa 2:0. Naš tim nastupio je u kombinovanom sastvu i u finišu došao do trijumfa.

Nije mnogo toga viđeno u prvom dijelu – osim situacije u 32. minutu, kada su iz našeg tima tražili od arbitra da dosudi penal nakon što je u šesnaestercu pao David Čavić, ali se pištaljka glavnog sudije nije oglasila.

U drugom dijelu repriza većeg dijela prvog poluvremena sve do poslednjih 15-ak minuta, koje je Borac je odigrao furiozno.

Prvo se u 76. minutu Panajotis Moraitis dobro snašao pred golom rivala i pogodio za 1:0.

Tri minuta kasnije isti igrač i Ferhad Ajaz odigrali dupli pas koji je prethodio golu Davida Čavića za konačnih Borac – Rešovija 2:0. Inače, čuvar mreže Poljaka odbranio je udarac švedskom internacionalcu turskog porijekla, ali ne i Čavićev.

-Utakmica je bila jako dobra sa naše strane, odlična, treba pohvaliti sve momke koji su igrali. I vrijeme za igru je bilo dobro. Ekipa je odigrala perfektno manje-više, iako su imali dosta kvalitetnog protivnika. Naša ekipa koja je igrala je dosta mlada, bilo je i dosta juniora, tako da ekipa stvarno zaslužuje sve pohvale, rekao je trener Borca Nemanja Miljanović.

STARTNA POSTAVA BORCA: Pavlović, Račić, Cucin, Bošnjak, Kulašin, Čavić, Erić, Popara, Jotić. Moraitis, Drča.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.