ПОБЈЕДА ЈЕ ИМПЕРАТИВ

Након пораза у Купу БиХ против Чапљине атмосфера у Борцу је пољуљана и само првенствени тријумфи могу вратити добро расположење. Времена за тугу нема, јер већ у недјељу на Градски стадион долази приједорски Рудар. Традиција је на страни Бањалучана, али то треба потврдити и на терену. Гости ће бити изузетно мотивисани и са доста опреза тренер Борца најављује недјељни окршај.

– Одличан резултат и игра из Зенице нису потврђени у Купу БиХ. Одговорност за неуспјех сносимо сви ми и само три бода у недјељу могу донекле поправити утисак. Приједорчани имају добар тим и одличног тренера, а уз то и 17 милиона мотива да се врате непоражени из Бањалуке. Увијек смо у судару са њима пружали добре представе и нема разлога да тако не буде и овога пута – истакао је Старчевић.

Једна од најјачих карика у редовима Борца у досадашњем току сезоне је голман Асмир Авдукић. Својим одбранама у Зеници је умногоме допринио да се екипа врати уздигнуте главе са тешког гостовања.

– Искрено се надам да ћемо побједом против Рудара започети нову серију успјешних резултата. Ако мислимо играти у Европи наредне сезоне неопходно је да побјеђујемо кући и да доносимо бодове са стране. Свјесни смо да смо лоше играли у Чапљини и ово је прилика да се искупимо пред својим навијачима. Само добром игром можемо вратити повјерење публике – нагласио је Авдукић.

Осим Милана Ступара, који још увијек није у потуности спреман, сви остали играчи конкуришу за недјељни меч. Теиновић је имао лакшу вирозу и због тога није путовао у Чапљину, али биће спреман за недјељу.

– Иамо одређени бодовни дефицит у односу на водеће екипе, али Европа и даље остаје наш приоритетни циљ. Идемо утакмицу по утакмицу и вјерујем да ће наш квалитет, који несумњиво посједујемо, доћи до изражаја већ у недјељу – додао је Старчевић.

Утакмица Борац – Рудар (П) игра се у недјељу са почетком у 19.00 часова. Главни судија је Предраг Станкић (Бијељина), његови помоћници су Аднан Алиспахић (Зеница) и Јасмин Смајић (Калесија). Делегат меча је Алија Куртагић (Бихаћ). Утакмица ће бити директно преношена на ТВ каналу Аренаспорт 1.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.