|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 11.03.2016. u 16:02

POBJEDA JEDINA OPCIJA

Fudbaleri Borca sutra (18 časova) u 21. kolu Premijer lige dočekuju ekipu zvorničke Drine. Prema najavama koje dolaze iz tabora našeg kluba, duel sa Zvorničanima je biti ili ne biti za nastavak sezone.

– Utakmica sa Drinom za nas je prelomna i to ne treba kriti. Mi, ukoliko želimo da opstanemo u ligi, sutra moramo da pobijedimo. Svaka čast Drini, njenim igračima i treneru, ali nama je u borbi za opstanak pobjeda jedina opcija – rekao je šef stručnog štaba Borca Borče Sredojević na današnjoj konferenciji za novinare, zahvalivši se navijačima što “uprkos rezultatu 0:2 u prošloj utakmici protiv Željezničara, tokom i nakon 90 minuta nisu uputili nijedan zvižduk sa tribina Gradskog stadiona”.

Trenerovo mišljenje o sutrašnjem duelu dijeli i desni bek Srđan Bečelić.

– Očekuje nas teška utakmica, težak teren, ali to ne može i ne smije da nam bude izgovor. Sutra moramo da pobijedimo kako bismo ostali u igri za opstanak u ligi i nadam se da će nam navijači u velikom broju pomoći, kao što je bio slučaj u prethodnim utakmicama – istakao je Bečelić.

U kombinaciji za utakmicu ni sutra neće biti kapiten Boris Raspudić, dok se u ekipu vraćaju Goran Vukliš i Vladan Milosavljev.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net