|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 07.05.2013. u 12:40

POBJEDA SE NAMEĆE KAO IMPERATIV

Fudbaleri Borca u srijedu sa početkom u 20:30 časova dočekuju ekipu Leotara u okviru 27. kola BH Telekom Premijer lige BiH. U prvom dijelu sezone Banjalučani su doživjeli poraz u Trebinju tako da je sutrašnji meč prilika da se uzvrati istom mjerom. Na današnjoj pres-konferenciji pomoćni trener Oliver Jandrić i zamjenik kapitena Boris Raspudić nisu krili da im pripada uloga favorita i da se pobjeda nameće kao imperativ.

Ukoliko želimo da ostanemo u trci za Evropu onda nas samo pobjeda interesuje u duelu sa Leotarom. Tako ćemo se i postaviti, sa željom da što prije načnemo mrežu Trebinjaca. Raduje nas povratak Bilbije, u konkurenciji je i Stokić koji je imao određenih problema, a na današnjem treningu je Kantar osjetio bol u preponi i neće biti u kombinaciji za sutrašnju utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitetan igrački kadar i da ćemo ulogu favorita opravdati na terenu – rekao je Jandrić.

Poraz od Veleža je brzo zaboravljen, igrači su svjesni težine zadatka u meču sa Leotarom i činjenice da su tri boda veoma važna u borbi za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U utakmicu ulazimo bez straha i sa imperativom pobjede. Uvijek je teško kada se igra pod pritiskom, ali navikli smo na takve situacije i vjerujem da ćemo zabilježiti pobjedu. Znamo prednosti i mane rivala, one slabije strane ćemo nastojati da iskoristimo i uz maksimalno angažovan pristup trijumf ne bi smio izostati – istakao je Boris Raspudić.

Utakmicu Borac – Leotar sudi Darko Obradović iz Stoca. Očekuje se i dobra posjeta na Gradskom stadionu s obzirom na večernji termin, a podrška sa tribina će igračima i stručnom štabu mnogo značiti u njihovom nastojanju da osvoje nova tri boda.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net