ПОБЈЕДА ТРАСИРА ПУТ КА ВРХУ

Велики дерби 10. кола Премијер лиге између Борца и Жељезничара игра се у недјељу на Градском стадиону са почетком у 17 часова. И један и други тим овај меч дочекују у добром расположењу: Борац је славио у посљедњe три, а Жељезничар у посљедњих пет лигашких утакмица.

Шеф стручног штаба Винко Мариновић изјавио је да су сви фудбалери у конкуренцији за меч, изузев Синише Дујаковића који има три жута картона, и спремни за мегдан са Сарајлијама.

Утакмицом са Жељезничаром наставља се серија дербија које ове полусезоне играмо на Градском стадиону. Сарајлије су, уз Широки Бријег, једина екипа која је успјела да веже пет премијерлигашких побједа, што довољно говори о њиховом квалитету. Ове године су подмладили тим, тако да немају толико квалитетних појединаца као што је био случај у претходним сезонама, али имају колектив и то је најважније за њиховог тренера. Ми ћемо у овој утакмици играти као у свим до сада: ангажовано, дисциплиновано од првог до посљедњег минута, с тим што ћемо морати да обратимо пажњу на сваки детаљ јер једна ситница у оваквим утакмицама може да одговори на питање ко ће бити побједник. Надам се да ће нас и навијачи у великом броју подржати на овој утакмици, као што су и чинили током цијеле полусезоне – рекао је Мариновић, на чије ријечи се надовезао и први чувар мреже Асмир Авдукић.

Екипа је у посљедњих неколико кола направила сјајне резултате и ја се надам да ће публика то знати да препозна и да ће испунити Градски стадион, те да ће уживати у утакмици и нашој побједи. Морамо да будемо дисциплиновани и да дамо све од себе како бисмо до ње и стигли јер је Жељезничар екипа која је годинама у врху домаћег фудбала.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.