ПОБЈЕДА ЗА ЕВРОПУ (ФОТО)

Фудбалери Борца ће у 29. колу БХ Телеком Премијер лиге БиХ угостити екипу Травника, која се грчевито бори за опстанак у друштву најбољих. Уз сутрашњу побједу и позитиван резултат Радника против Олимпика Бањалучани ће уочи посљедњег кола бити у позицији да сами одлучују о својој судбини. Оно што радује помоћног тренера Јандрића, који у одсуству шефа струке Старчевића води екипу, јесте чињеница да су сви играчи здрави и спремни за меч.

У сутрашњу утакмицу улазимо максимално озбиљно, али и офанзивно, јер желимо брзо постићи гол и тако натјерати противника да се отвори. Не одустајемо од приоритеног циља, а то је излазак на европску сцену, и све ћемо учинити да забиљежимо максималан учинак до краја првенства. Хоће ли то бити довољно у овом тренутку не могу рећи, али сматрам да смо својим играма заслужили да шампионат окончамо на трећем мјесту – истакао је Јандрић.

Никола Васиљевић се у посљедњих неколико мечева усталио у почетној постави и сутра ће својим продорима по лијевој страни угрожавати гол Травничана. И код њега нема дилеме када је у питању исход сутрашњег сусрета.

Апсолутни смо фаворити и то требамо показати на терену. Не видим начин како би нас Травничани могли угрозити, јер смо боља екипа и имамо већи мотив. Вјерујем да ће нам се поклопити и други резултати и да ћемо коло прије краја опет бити на трећем мјесту – рекао је Васиљевић.

Све утакмице претпосљедњег кола играју се од 17 часова, а меч на Градском стадиону директно ће преносити Аренаспорт 1. Главни судија је Емир Алечковић из Сарајева. Очекује се и добра посјета на Градском стадиону, јер је ово посљедњи Борчев премијерлигашки меч ове сезоне пред домаћом публиком.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.