ПОБЈЕДА ЗА НАСТАВАК НАДЕ У ОПСТАНАК

Фудбалери Борца сутра ће у Бијељини, од 17 часова, у оквиру 29. кола Премијер лиге БиХ снаге одмјерити са домаћим Радником. Изабраницима Борчета Средојевића одговара само побједа да би могли да остану у равноправној борби за опстанак у елити.

– У претходној утакмици нисмо искористили своје шансе, што је ривал казнио и једним голом ријешио меч у своју корист. Фактор среће у сриједу није био на нашој страни, али вјерујем да ће већ сутра бити другачије. Радник је озбиљна и квалитетна екипа која је изузетно добро вођена са клупе, стигли су и до финала Купа, али нама у сутрашњој утакмици одговара само побједа и тако ћемо се и поставити – рекао је Средојевић.

Сличан став пред меч са Бијељинцима има и лијеви бек нашег тима Филип Ристовски.

– Имамо проблема са повредама, недостајаће нам неколико стандардних првотимаца, али без обзира на то, сутра морамо да идемо на побједу јер нам само три бода гарантују продужење борбе за опстанак – истакао је Ристовски.

Иначе, главни арбитар меча у Бијељини је Томислав Чуић, утакмица ће бити директно преношена путем ТВ канала Арена спорт, а најављено је да ће из Бањалуке пут Бијељине кренути око 100 навијача Борца.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.