|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 06.05.2016. u 13:32

POBJEDA ZA NASTAVAK NADE U OPSTANAK

Fudbaleri Borca sutra će u Bijeljini, od 17 časova, u okviru 29. kola Premijer lige BiH snage odmjeriti sa domaćim Radnikom. Izabranicima Borčeta Sredojevića odgovara samo pobjeda da bi mogli da ostanu u ravnopravnoj borbi za opstanak u eliti.

– U prethodnoj utakmici nismo iskoristili svoje šanse, što je rival kaznio i jednim golom riješio meč u svoju korist. Faktor sreće u srijedu nije bio na našoj strani, ali vjerujem da će već sutra biti drugačije. Radnik je ozbiljna i kvalitetna ekipa koja je izuzetno dobro vođena sa klupe, stigli su i do finala Kupa, ali nama u sutrašnjoj utakmici odgovara samo pobjeda i tako ćemo se i postaviti – rekao je Sredojević.

Sličan stav pred meč sa Bijeljincima ima i lijevi bek našeg tima Filip Ristovski.

– Imamo problema sa povredama, nedostajaće nam nekoliko standardnih prvotimaca, ali bez obzira na to, sutra moramo da idemo na pobjedu jer nam samo tri boda garantuju produženje borbe za opstanak – istakao je Ristovski.

Inače, glavni arbitar meča u Bijeljini je Tomislav Čuić, utakmica će biti direktno prenošena putem TV kanala Arena sport, a najavljeno je da će iz Banjaluke put Bijeljine krenuti oko 100 navijača Borca.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net