ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ПОМОЋНИХ ТЕРЕНА

Коначно су почели радови на изградњи помоћних терена иза сјеверне трибине Градског стадиона у Бањалуци. Оно о чему су многе генерације годинама и деценијама сањале коначно се остварује.

Управа Борца која је на чело стигла у јануару текуће године је при доласку као основни циљ и најважнију ствар зацртала изградњу помоћних терена и након много труда и сређивања папирологије, те уз способност и снагу управе клуба, коначно можемо да кажемо да су радови почели. Завршетак изградње великог помоћног терена са вјештачком травом очекује се за 60 дана, с обзиром на потенцијалне кишне дане и укалкулисану временску прогнозу.

Фудбалски клуб Борац изражава велику захвалност свима који су помогли да се овај пројекат коначно покрене. Коначно је дошао тренутак да Фудбалски клуб Борац без икаквих сметњи може да крене у највећи пројекат од свог оснивања, а то је свакако стварање најбоље и најорганизованије школе фудбала у региону, по узору на највеће свјетске клубове.

План Фудбалског клуба Борац је да у наредих шест мјесеци упише најмање 500 полазника школе у категоријама од 6 до 18 година. Важно је да се напомене да ће тренерски кадар бити базиран искључиво на тренерима који посједују UEFA Pro лиценцу и такви тренери ће бити задужени за вођене најквалитетнијих селекција, а остале групе ће тренирати тренери који посједују најмање UEFA А лиценцу.

Такође, изражавамо велико задовољство што ће клуб, напокон, у наредним годинама великим дијелом да егзистира од продаје створених играча, што ће, сасвим сигурно, Борац вратити на стазе славе како у БиХ, тако и Европи.

ФК Борац Бањалука

[foogallery id=“7958″]

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.