Почиње фудбалско прољеће: Борба за четвртфинале Купа БиХ

Коначно је куцнуо час повратка нашим такмичарским обавезама. На отварању фудбалског прољеће дочекијемо екипу Звијезде 09 у осмини финала Купа БиХ (недјеља, 18.30 часова).

„Атмосфера у екипи је одлична и током припрема смо веома добро изгледали. Сматрам да смо надоградили нашу игру у одосу на јесенас. Имали смо и велики број контролних утакмица и то ће нам значити у наредном периоду. Екипа Звијезде 09 је у досадашњем дијелу сезоне показала квалитет, показали су да знају да буду незгодни, тако да морамо бити фокусирани и сконцентрисани од прве до задње минуте.“, поручио је наш капитен Срђан Граховац.

С почетком фудбалаког прољећа ван строја је једино Давид Чавић, а сви остали играчи су спремни за први такмичарски испит. Винко Мариновић, шеф стручног штаба наше екипе не крије да је задовољан урађеним током припремног периода, те поручује да је циљ јасан-наставити са добрим резултатима.

„Са пуно оптимизма дочекујемо прољечни дио сезоне. Вјерујем да ћемо одиграти добру утакмицу и изборити пласман у наредну рунду такмичења. Неће то бити лако. Звијезда 09 је показала да има квалитет, али ми желимо да наставимо низ који смо имали током јесени.“, поручује Мариновић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.