POJAČANJE VAN TERENA: MARIA ĐURIĆ NOVI PORTPAROL FK BORAC

Uz pojačanja na terenu, naš klub dobio je i pojačanje van terena. Maria Đurić novi je portparol FK Borac, a ovog posla latiće se već s prvim danom priprema za novu sezonu. 

„Dolazak u FK Borac i ulazak u svijet fudbala za mene je veliki izazov u karijeri. Za mene je ovo jedno novo poglavlje i veoma sam motivisana da iskoristim svoja znanja i iskustva kako bi FK Borac napredovao i u ovom, veoma bitnom, segmentu. Znam da je naš klub sinonim za Banjaluku i banjalučki sport, i već se radujem novim pobjedama svih nas.“, kaže  Maria, koja je rođena u Bandungu, u dalekoj Indoneziji, ali od djetinjstva vezana za Banjaluku, u kojoj je završila Osnovnu školu „Ivo Andrić“. 

Maria je svoje školovanje nastavila u Bangkoku, a nakon završetka studija proputovala je „pola svijeta“ prije povratka u Banjaluku. U medijski svijet zakoračila je kao social media menager i voditelj na Kuvo TV, a od sada će biti prepoznatiljivo lice FK Borac. 

„Na sport gledam kao jednu od najvažnijih sfera društvenog života, a FK Borac na prepoznatljiv simbol našeg područja. Zajedno sa ekipom ljudi, sa kojima ću sarađivati unutar kluba, uvjerena sam da možemo da napravimo mnogo toga kako bi naš klub bio predstavljen u javnosti onako kako zaslužuje. Čeka nas puno posla, ali svi smo radoholičari i to nam neće predstavljati problem. Najvažnije je da ekipa na terenu niže pobjede, a mi ćemo im biti još jedan dodatni vjetar u leđa.“, ističe Maria, koja odlično govori pet svjetskih jezika, a kroz šalu kaže, da joj dolaskom u FK Borac, fudbal postao sport broj jedan, potisnuvši golf koji često igra u slobodno vrijeme.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.