Помоћни терен на Градском стадиону добио ново рухо

Помоћни терен подно сјеверне трибине Градског стадиона добио је своје нове рухо.

Радови на реконструкцији травнате подлоге приведени су крају, па је тако Бањалука добила први терен из пројекта изградње девет терена са вјештачком подлогом који реализује Фудбалски савез Републике Српске.

„Ово је први од девет терена који ћемо радити широм. Фудбалски савез Републике Српске и даље ће стављати акценат на изградњу инфраструктуре, а желим да се захвалим и Милораду Додику, предсједнику Републике Српске који је подржао овај пројекат. У наредном периоду поред ових девет терена тражићемо механизам да се у Бањалуци направи још терена са вјештачком травом. Поносни смо на све ове младе фудбалере који су пристигли на отварање терена и то је смисао свега што радимо. Они нам дају мотив да и даље радимо на развоју фудбала у Републици Српској.“, рекао је Вицо Зељковић, предсједник Фудбалског савеза Републике Српске.

Малишани пристигли из свих бањалучких клубова нису скидали осмијех са лица. Задовољни су, кажу, што су добили терен на којем ће стасати и са којег ће се винути у свијет фудбала.

„Терен је супер и једва чекамо да заиграмо. Даћемо све од себе да побиједимо у свакој утакмици коју будемо играли овдје.“ углас ће малишани који су наступили на турниру поводом отварања терена.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.