|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 28.06.2013. u 13:20

POSJETA DOMU “RADA VRANJEŠEVIĆ” (FOTO)

Delegacija Fudbalkog kluba Borac posjetila je danas štićenike Dječijeg doma “Rada Vranješević” i uručila im prigodne poklone. Djecu su posjetili predjednik Borca Slobodan Radulj, direktor Momčilo Savičić i fudbaleri Vladan Grujić, Srđan Grahovac i Boris Raspudić.

Direktorica Dječijeg doma “Rada Vranješević” Svjetlana Blagojević nije krila zadovoljstvo današnjom posjetom delegacije Fudbalskog kluba Borac.

Želim da se zahvalim predsjedniku kluba Slobodanu Radulju, direktoru Momčilu Savičiću i trojici fudbalera što su svojim dolaskom djeci uljepšali današnji dan. U domu imamo sedmero djece koja treniraju fudbal i koja imaju veliku želju da jednog dana zaigraju za Borac koji je sigurno jedna od prvih asocijacija kada se spomene Banjaluka. Žao mi je što danas nije mogao da prisustvuje veći broj djece jer je kraj školske godine ali djeca koja su bila danas prisutna svakako su presrećna dolaskom gostiju iz Borca koji su im poklonili majice sa Borčevim obilježjima  – istakla je Blagojevićeva.

Predsjednik Borca Slobodan Radulj istakao je kako se klub odlučio na ovaj korak jer veliki broj djece u Banjaluci želi da jednog dana na Gradskom stadionu obuče crveno-plavi dres i ziagra pred Borčevim navijačima.

Djeca bez roditeljskog staranja ništa manje nisu sposobna od ostale djece i stoga smo se odlučili da im ovim lijepim gestom uljepašmo trenutke u domu, ali i da afirmišemo Borac koji mora da se okrene djeci, odnosno mladosti Banjaluke. Današnja posjeta je samo početak ovakvih akcija jer planiramo i posjetu banjalučkim školama, a najbolji učenici u njima će na poklon dobiti dres Borca – rekao je Radulj.

Cvijan Simić, 14-godišnji štićenik Doma, trenira fudbal u banjalučkom Naprijedu tri i po godine i ne krije da bi jednog dana volio da zaigra za Borac.

Drago mi je što su igrači Borca došli danas da nas posjete i uruče nam prigodne poklone. Volim fudbal, treniram u Naprijedu, a velika želja mi je da igram u Borcu za koji navijam – istakao je Simić.

Vladan Grujić je u ime igrača izrazio veliku čast današnjom posjetom.

Mnogo mi je drago što možemo da odvojimo svoje vrijeme i djeci bez roditeljskog staranja uručimo poklone. Nadam se da će djeca, kad god budu mogla, biti prisutna na Borčevim utakmicama – izjavio je Grujić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net