|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 31.08.2010. u 19:46

POTPISAO MALETIĆ

Darko Maletić od utorka je i zvanično fudbaler Borca, pošto je u prostorijama Gradskog stadiona u Platonovoj ulici potpisao ugovor do kraja sezone.

Maletić je zadužio dres sa brojem 33 i tako pojačao konkurenciju u veznom redu aktuelnog osvajača Kupa BiH, koji ove sezone ima velike ambicije u Premijer ligi BiH.

“Velika mi je čast i drago mi je što sam se vratio u svoj klub. Hvala cijelom rukovodstvu, koje je prema meni bilo u potpunosti korektno i dozvolilo mi da treniram s ekipom i prije nego što sam potpisao ugovor. Iako sam imao drugih ponuda, odlučio sam se za povratak u Borac”, rekao je Maletić i dodao:

“Želim da pomognem klubu i daću maksimum u svakoj utakmici.”

Vlado Jagodić, šef stručnog štaba “crveno-plave” ekipe bio je prezadovoljan angažovanjem Maletića, koji je prema njegovim riječima mnogo pojačao ekipu.

“Hvala članovima Upravnog odbora što su nam vratili Maletića. Sada ne vidim nikakav razlog da ne napravimo respektabilnu ekipu. U Maletiću smo dobili odličnog igrača i on sada mora da pokaže nešto što naša publika odavno nije vidjela osim na TV ekranima”, izjavio je Jagodić.

I Radmilo Šipovac, direktor banjalučkog kluba, je ubijeđen da će ekipa s Maletićem ostvariti odlične rezultate.

“Vjerujemo da je ovaj ‘crveno-plavi’ dres dres budućeg prvaka ili osvajača Kupa BiH. Nadamo se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve u ovoj sezoni”, rekao je Šipovac i dodao:

“Ovo je samo nastavak banjalučke priče u kojoj smo već vratili Vuleta Trivunovića, Borisa Raspudića i Bojana Puzigaću.”

Maletić je karijeru počeo u Borcu, a nastupao je još za bečki Rapid, Publikum Celje, Zenit, Šinjik, Vaslui, Partizan i Koblenc.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net