Потврђена лиценца за стадион 3. категорије

„Улагање у инфраструктуру, развој инфраструктуре, без инфрасруктуре нема нам напретка.“, небројено се пута могло чути из Платонове улице за минулих година.

Ишли смо корак по корак знајући да између ситних и крупних ствари мора да стоји знак једнакости. Знали смо да је важна и свака нова столица, знали смо да је важна и нова травната подлога.

Градски стадион с временом је почео да добија своје ново рухо, а данас се дичи са новинама о којима смо прије неколико година могли тек да сањамо.

Градски стадион данас има ново рефлекторско освјетљење, електронске читаче карата на улазима, травнату подлогу за понос, те новина, на око можда непримјетних, али итекако важних.
Свој нови изглед полако добија и конференцијска сала, ускоро ћемо да се дичимо и новом Трофејном салом, а кренули смо и са реконструкцијом травнате подлоге на помоћном терену подно сјеверне трибине.

Зато, данас, с поносом можемо да саопштимо да је Градски стадион у Бањалуци прошао све инспекцијске контроле УЕФА-е и да је стекао лиценцу за одигравање утакмица групне фазе европског такмичења.

Са овим не желимо да станемо.

Улагање и развој инфраструктуре остаје на врху листе клупских приоритета.

Жеља свих у ФК Борац је да Градски стадион у Бањалуци буде „друга кућа“ свих Борчеваца и мјесто на којем ће се стварати спортске успомене за вјечно памћење.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.