ПРАВИЛНИК О КОНЗУМАЦИЈИ ЈЕЛА И ПИЋА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ

Утакмицом против Челика, која је на програму 23. јула на Градском стадиону у Бањалуци, Борац отвара такмичење у новој сезони фудбалске Премијер лиге БиХ. Од утакмице против тима из Зенице, па на свакој наредној на Градском стадиону комплетан кетеринг и продају свих „грицкалица“, сокова, те осталих реквизита вршиће искључиво продајни тимови ФК Борац.

То подразумијева да ће се на стадиону продавати искључиво производи наших спонзора, компаније Coca-Cola (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy Олимпија вода, Tonic, Bitter lemon…), Јелен пива, Соко Штарка (Смоки, Chipsos, Прима штапићи и остали слани програм компаније Соко Штарка, те Бананице, Најљепше жеље, Наполитанке и остали слатки програм компаније Соко Штарк).

Да би максимално испоштовали наше спонзоре, ФК Борац Вас моли и апелује да ништа не доносите на стадион јер то просто неће бити могуће унијети у Фан зону која ће бити видљиво означена око стадиона.

Ова одлука важи прије, за вријеме и послије утакмице док год стоји Фан зона.

Посебно молимо људе који су до сада вршили продају „грицкалица“, сокова и осталог за разумијевање јер све одлуке, па и ову донијели смо искључиво у интересу ФК Борац.

Одлука важи за такмичарску сезону 2017/2018, за све утакмице које ФК Борац игра на Градском стадиону.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.