|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 17.07.2017. u 10:31

PRAVILNIK O KONZUMACIJI JELA I PIĆA NA GRADSKOM STADIONU

Utakmicom protiv Čelika, koja je na programu 23. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci, Borac otvara takmičenje u novoj sezoni fudbalske Premijer lige BiH. Od utakmice protiv tima iz Zenice, pa na svakoj narednoj na Gradskom stadionu kompletan ketering i prodaju svih “grickalica”, sokova, te ostalih rekvizita vršiće isključivo prodajni timovi FK Borac.

To podrazumijeva da će se na stadionu prodavati isključivo proizvodi naših sponzora, kompanije Coca-Cola (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Cappy Olimpija voda, Tonic, Bitter lemon…), Jelen piva, Soko Štarka (Smoki, Chipsos, Prima štapići i ostali slani program kompanije Soko Štarka, te Bananice, Najljepše želje, Napolitanke i ostali slatki program kompanije Soko Štark).

Da bi maksimalno ispoštovali naše sponzore, FK Borac Vas moli i apeluje da ništa ne donosite na stadion jer to prosto neće biti moguće unijeti u Fan zonu koja će biti vidljivo označena oko stadiona.

Ova odluka važi prije, za vrijeme i poslije utakmice dok god stoji Fan zona.

Posebno molimo ljude koji su do sada vršili prodaju “grickalica”, sokova i ostalog za razumijevanje jer sve odluke, pa i ovu donijeli smo isključivo u interesu FK Borac.

Odluka važi za takmičarsku sezonu 2017/2018, za sve utakmice koje FK Borac igra na Gradskom stadionu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net