|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 22.04.2014. u 12:42

PREDRAGOVIĆ: TRI GOLA PLOD NAŠIH GREŠAKA

Fudbaleri Borca proteklog vikenda gostovali su u Širokom Brijegu, gdje su poraženi od istoimenog domaćina rezultatom 3:0. Borčeva “desetka” Fedor Predragović ističe kako “crveno-plavi” ni u jednom segmentu fudbalske igre nisu ličili na tim u pomenutom duelu.

Ne znam šta drugo da kažem osim da smo odigrali izuzetno loše i neprepoznatljivo. Prerano smo primili tri gola, treći već u 40. minutu nakon čega je bilo nemoguće vratiti se u meč i ozbiljnije zaprijetiti. Sva tri gola plod su naših grešaka kojih je bilo i previše za jedan meč – rekao je Predragović.

Priliku za popravni Borac ima u subotu (17 časova) kada na Gradski stadion stiže gradačačka Zvijezda, koja tri kola prije kraja nije teoretski osigurala opstanak u elitnom rangu.

U ovom meču moramo da osvojimo tri boda, to je jedino što nas u ovom trenutku može zadovoljiti. Pristup utakmici mora da bude kao protiv Rudara i onda rezultat neće izostati. Znamo da se Zvijezda bori da ostane u ligi, ali nema popusta ni prema kome na Gradskom stadionu – jasan je Predragović.

(fkborac.net)

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net