PREDSJEDNIK BORCA VICO ZELJKOVIĆ GOST CRVENE ZVEZDE NA ČELU SA ZVEZDANOM TERZIĆEM

1000x300

Dan pred najvažniju utakmicu u novijoj istoriji Crvene zvezde, čelnici nekadašnjeg evropskog šampiona pozvali su i ugostili predsjednika Borca Vicu Zeljkovića.

Prvi čovjek tima iz Platonove ulice obavio je niz razgovora sa predsjednikom Crvene zvezde, Svetozarom Mijailovićem, počasnim predsjednikom crveno-bijelih Draganom Dzajićem i naravno generalnim direktorom tima sa Marakane, Zvezdanom Terzićem. Vico Zeljković se na stadionu Rajko Mitić susreo i sa trenerom Crvene zvezde, Vladanom Milojevićem sa kojim je proveo neko vrijeme u srdačnom razgovoru.

Zeljković je s Terzićem pričao o načinu rukovođenja sistemom kakav je Crvena zvezda, kako bi neka iskustva prenio na Borac. Poznato je da je Crvena zvezda 2014. godine kada je Terzić došao na čelo kluba bila u najtežoj situaciji u istoriji, a sada je gotovo 50 miliona evra duga svela na svega 13-14 miliona.

Generalni direktor crveno-bijelih, Zvezdan Terzić obećao je da će pomoći klubu iz Platonove ulice, jer je to, kako je istakao, najveći klub u Republici Srpskoj.

Više detalja sa današnjeg sastanka, koji je trajao nešto više od sat vremena biće objavljeno po povratku predsjednika Vice Zeljkovića.

Predsjednik Borca sutra uveče biće gost FK Crvena zvezda na utakmici prvog kola Lige šampiona protiv Napolija koja je na programu od 21.00 čas.

 

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.