ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ ТРЕНЕР

Звездан Цветковић је данас званично потписао уговор на годину дана са нашим клубом у којем стоји опција продужетка сарадње на још годину, у случају да обе стране буду задовољне сарадњом. Цветковић је на званичном представљању рекао да очекује добре резултате са Борцем у предстојећој сезони.

– Пројекат Борца који је шампион апсолутно задовољава моје амбиције, а верујем у успешну сарадњу. Имао сам неких понуда из друголигашких клубова у Хрватској, али сматрам да сам прерастао тај ниво и када је стигла понуда из Бањалуке оберучке сам је прихватио. Честитам Борцу на супериорно освојеној титули, погледао сам снимке свих утакмица из другог дела сезоне и видео како је Борац играо. Сматрам да је мало 37 голова које су Бањалучани постигли, али је исто тако импозантно да су примили свега 15 погодака. Сигурно је да ћемо у наредној сезони играти на победу у свакој утакмици, а у каквој формацији то ће да зависи и од противника. Наравно у квалификацијама за Лигу шампиона не можемо да играмо са три шпица, али у лиги БиХ ћемо форсирати офанзиван стил – рекао је Цветковић.

Цветковић ће у званичним утакмицама да дебитује за Борац у квалификацијама за Лигу шампиона у којима жели да избегне клуб у којем је провео највећи део играчке каријере, те био помоћни тренер, шеф стручног штаба, спортски директор и скаут.

– Никако не бих волео да се сретнемо са Динамом. Поред тога моје жеље су да избегнемо БАТЕ Борисов, Партизан и Викторију Плзен. Сматрам да имамо шанси против Марибора и Хелсинкија, а икао има одличан тим Розенборг је у великој кризи. Међутим, кога год да добијемо потрудићемо се да остваримо што бољи резултат.

Спортски директор клуба Дарко Љубојевић,  изјавио је да очекују успешну сарадњу са Цветковићем.

– Сви знају да су наше амбиције високе и у наредној сезони, а мислим да смо довођењем Звездана Цветковића направили прави потез. Очекујемо да наредна година буде резултатски успешна рекао је Љубојевић и додао је да се тренутно воде разговори са играчима којима је истекао уговор.

Има десетак фудбалера којима уговори истичу овог љета и ми са некима већ разговарамо. Међу њима је и Дарко Малетић, већ смо причали на тему останка, али сви ви знате да он жели да направи још један уговор у иностранству. Исто тако имамо контакте са потенцијалним појачањима, а видећемо шта ће да се деси – рекао је Љубојевић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.