PREDSTAVLJEN STRAHINJA BOŠNJAK

Nakon obraćanja šefa stručnog štaba Nemanje Miljanovića i Dejana Melega povodom predstojeće utakmice protiv Slobode u Tuzli, predstavljen je i novi štoper našeg kluba, Strahinja Bošnjak.

-Čast i zadovoljstvo je postati član Borca! Rođen sam ovdje i hvala upravi i treneru na ukazanom povjerenju. Ja ću na terenu uvijek davati sve od sebe, kao što sam činio u svim prethodnim klubovima. Ovdje ću imati samo veći motiv. Odradio sam prvi trening, saigrači su me prihvatili i idemo u nove pobjede, samouvjereno je poručio Bošnjak.

Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković poručio je da je Strahinja samo prva kockica u najavljenoj rekonstrukciji igračkog kadra, te da se u klubu prati stanje na tržištu.

-Nakon analize koju smo odradili sa šefom stručnog štaba i sportskim sektorom, odlučili smo se na ove korake vezane za raskid ugovora sa ovom trojicom igrača, a poslije toga smo odlučili da angažujemo Strahinju Bošnjaka. Pratimo mnogo igrača, a želja svih nas je da ovaj sastav dočeka zimu. Vidjećemo kako će se stvari odvijati, rekao je Zeljković.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.