ПРЕДСТАВЉЕНА НОВА ПОЈАЧАЊА

Данас су у трофејној сали ФК Борац, званично представљена нова појачања, а реч је о везисти Дражену Међедовићу и нападачу Радету Вељовићу. Међедовић је потписао уговор до љета 2012. године, а до сада је био члан Сутјеске из Никшића, док Вељовић долази на полугодишњу позајмицу из румунског Клужа.

– С обзиром да имам 28 година одлучио сам да дођем у клуб који има велике амбиције и сигуран сам да нисам погрешио. Одлично смо примљени од свих у клубу и верујем да ћемо на крају обрадовати наше навијаче – рекао је Међедовић.

Вељовић је такође истаскао да је дошао због великих амбиција.

– Осим Борца било је још неких опција, а дошао сам у клуб који се бори за титулу. Борац је већ показао да је најквалитетнији у лиги, а надам се да ћемо Међедовић и ја само допринјети још бољим резултатима. Титула са Борцем је мој приоритетни циљ, а верујем да ћемо у томе успети. Ја имам још три године уговора са Клужом, а видећемо шта ће бити на љето када ми истекне позајмица Борцу – рекао је Вељовић.

Дражен Међедовић, фудбалер који је стигао из никшићке Сутјеске, биће регистрован под бројем 10, а тај дрес раније је носио Љубиша Вукеља. Вељовић је тражио да носи број 32, а та жеља му је испуњена.

Борац – Слога Добој, субота 13:30 часова у Крупи

Утврђено је и мјесто и термин одигравања прве припремне утакмице Борца у току зимских припрема. У суботу 29.01. у 13.30 часова наш клуб ће одиграти пријатељску утакмицу са екипом добојске Слоге, а меч ће да буде одигран у Крупи на Врбасу.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.