|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.01.2011. u 15:00

PREDSTAVLJENA NOVA POJAČANJA

Danas su u trofejnoj sali FK Borac, zvanično predstavljena nova pojačanja, a reč je o vezisti Draženu Međedoviću i napadaču Radetu Veljoviću. Međedović je potpisao ugovor do ljeta 2012. godine, a do sada je bio član Sutjeske iz Nikšića, dok Veljović dolazi na polugodišnju pozajmicu iz rumunskog Kluža.

– S obzirom da imam 28 godina odlučio sam da dođem u klub koji ima velike ambicije i siguran sam da nisam pogrešio. Odlično smo primljeni od svih u klubu i verujem da ćemo na kraju obradovati naše navijače – rekao je Međedović.

Veljović je takođe istaskao da je došao zbog velikih ambicija.

– Osim Borca bilo je još nekih opcija, a došao sam u klub koji se bori za titulu. Borac je već pokazao da je najkvalitetniji u ligi, a nadam se da ćemo Međedović i ja samo doprinjeti još boljim rezultatima. Titula sa Borcem je moj prioritetni cilj, a verujem da ćemo u tome uspeti. Ja imam još tri godine ugovora sa Klužom, a videćemo šta će biti na ljeto kada mi istekne pozajmica Borcu – rekao je Veljović.

Dražen Međedović, fudbaler koji je stigao iz nikšićke Sutjeske, biće registrovan pod brojem 10, a taj dres ranije je nosio Ljubiša Vukelja. Veljović je tražio da nosi broj 32, a ta želja mu je ispunjena.

Borac – Sloga Doboj, subota 13:30 časova u Krupi

Utvrđeno je i mjesto i termin odigravanja prve pripremne utakmice Borca u toku zimskih priprema. U subotu 29.01. u 13.30 časova naš klub će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom dobojske Sloge, a meč će da bude odigran u Krupi na Vrbasu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net