ПРЕДСТАВЉЕНА ТРИ ПОЈАЧАЊА, УСКОРО ПРОДАЈА СЕЗОНСКИХ КАРАТА

У Трофејној сали на Градском стадиону данас је одржана конференција за новинаре, на којој су се присутним представницима медија обратили члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац Дарко Милуновић, спортски директор Бранимир Тулић и три фудбалера која су у текућем прелазном року појачала редове Великана из Платонове: голман Асмир Авдукић, нападач Борис Гаврић и задњи везни Владан Даниловић.

Члан Управног одбора ФК Борац Дарко Милуновић говорио је о текућим питањима унутар самог клуба, односно изградњи помоћних терена иза сјверне трибине Градског стадиона, недавно одржаној донаторској вечери, планираним приходима клуба у наредном периоду, инфраструктурним захватима на западној трибини…

– Тендер за изградњу помоћних терена је расписан и радови би требало да почну најкасније 1. августа и планираном динамиком требало би да трају 4 недјеље. Биће изграђен 1 помоћни терен са вјештачком травом, те један мањи за млађе нараштаје, уз све пратеће садржаје. Такође, планирани су и одређени захвати на западној трибини, односно реновирање постојећих ложа. Планирамо да направимо 8 отворених и 16 затворених ложа, које би се по цијенама од 10 000 КМ (отворена), односно 5 000 КМ (затворена) продавале потенцијалним улагачима у клуб. У наредној сезони циљ је и да Борац има свог генералног спонзора који би, за цијену од 200 000 КМ, добио рекламни простор на новом дресу Борца који ће израђивати фирма Диадора, а том спонзору би припало и 300 сезонских карата које ће се продавати по цијени од 30 КМ. Такође, планирамо и потписивање говора са златним спонзором по цијени од 100 000 КМ чији логотип би се нашао на полеђини дреса, испод броја. Сам дрес би требало да буде промовисан у јулу. Што се тиче сезонских карата, те карте би важиле и као карте лојалности, биле би укључене у систем Lyoness, односно купци тих карата би куповином робе у преко 100 трговачких центара у Бањалуци који су укључени у Lyoness пројекат 1 посто донирали клубу. Карте би требало да све нађу на Градском стадиону већ од сљедећег петка (8. јул), а њихова продаја и дистрибуција, уз пратећу маркетиншку кампању почела би од 11. јула. Што се тиче донаторске вечери, организација је коштала око 30 000 КМ, приход од донаторске вечери је око 200 000 КМ, а до сада је на рачун Борца уплаћено око 150 000 КМ – рекао је, између осталог, Милуновић.

О спортском дијелу и припремама говорио је спортски директор Бранимир Тулић.

– За сада су од појачања доведени Асмир Авдукић, Немања Тркуља, Борислав Ерић, Синиша Радоја, Радослав Прљета, Борис Гаврић, Владан Даниловић, Александар Малбашић, у екипи ће остати Армандо Манце, скоро сви детаљи сарадње су договорени и са Ненадом Кисом, до поласка на припреме на Златибор могуће је да нам се прикључи још један или највише два играча. Прва контролна утакмица је у недјељу у Бусовачи против Младости из Добој-Какња, 7. јула се путује на Златибор, а прва утакмица је 9. јула против Металца. 12. јула играмо против Младости из Лучана, 15. јула ривал нам је Грбаљ, 17. јула ОФК Петровац, а посљедњег дана боравка на Златибору играмо са цетињским Ловћеном. 23. јула је меч са Рударом у Бањалуци, 27. са добојским Жељезничаром у Добоју, а за 30. јул је заказана генерална проба са Слободом из Новог Града, а у зависности од жријеба такмичарских бројева, биће одлучено да ли ће утакмица бити одиграна на нашем Градском стадиону или Млаквама – истакао је Тулић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.