|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 01.07.2016. u 14:56

PREDSTAVLJENA TRI POJAČANJA, USKORO PRODAJA SEZONSKIH KARATA

U Trofejnoj sali na Gradskom stadionu danas je održana konferencija za novinare, na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac Darko Milunović, sportski direktor Branimir Tulić i tri fudbalera koja su u tekućem prelaznom roku pojačala redove Velikana iz Platonove: golman Asmir Avdukić, napadač Boris Gavrić i zadnji vezni Vladan Danilović.

Član Upravnog odbora FK Borac Darko Milunović govorio je o tekućim pitanjima unutar samog kluba, odnosno izgradnji pomoćnih terena iza sjverne tribine Gradskog stadiona, nedavno održanoj donatorskoj večeri, planiranim prihodima kluba u narednom periodu, infrastrukturnim zahvatima na zapadnoj tribini…

– Tender za izgradnju pomoćnih terena je raspisan i radovi bi trebalo da počnu najkasnije 1. avgusta i planiranom dinamikom trebalo bi da traju 4 nedjelje. Biće izgrađen 1 pomoćni teren sa vještačkom travom, te jedan manji za mlađe naraštaje, uz sve prateće sadržaje. Takođe, planirani su i određeni zahvati na zapadnoj tribini, odnosno renoviranje postojećih loža. Planiramo da napravimo 8 otvorenih i 16 zatvorenih loža, koje bi se po cijenama od 10 000 KM (otvorena), odnosno 5 000 KM (zatvorena) prodavale potencijalnim ulagačima u klub. U narednoj sezoni cilj je i da Borac ima svog generalnog sponzora koji bi, za cijenu od 200 000 KM, dobio reklamni prostor na novom dresu Borca koji će izrađivati firma Diadora, a tom sponzoru bi pripalo i 300 sezonskih karata koje će se prodavati po cijeni od 30 KM. Takođe, planiramo i potpisivanje govora sa zlatnim sponzorom po cijeni od 100 000 KM čiji logotip bi se našao na poleđini dresa, ispod broja. Sam dres bi trebalo da bude promovisan u julu. Što se tiče sezonskih karata, te karte bi važile i kao karte lojalnosti, bile bi uključene u sistem Lyoness, odnosno kupci tih karata bi kupovinom robe u preko 100 trgovačkih centara u Banjaluci koji su uključeni u Lyoness projekat 1 posto donirali klubu. Karte bi trebalo da sve nađu na Gradskom stadionu već od sljedećeg petka (8. jul), a njihova prodaja i distribucija, uz prateću marketinšku kampanju počela bi od 11. jula. Što se tiče donatorske večeri, organizacija je koštala oko 30 000 KM, prihod od donatorske večeri je oko 200 000 KM, a do sada je na račun Borca uplaćeno oko 150 000 KM – rekao je, između ostalog, Milunović.

O sportskom dijelu i pripremama govorio je sportski direktor Branimir Tulić.

– Za sada su od pojačanja dovedeni Asmir Avdukić, Nemanja Trkulja, Borislav Erić, Siniša Radoja, Radoslav Prljeta, Boris Gavrić, Vladan Danilović, Aleksandar Malbašić, u ekipi će ostati Armando Mance, skoro svi detalji saradnje su dogovoreni i sa Nenadom Kisom, do polaska na pripreme na Zlatibor moguće je da nam se priključi još jedan ili najviše dva igrača. Prva kontrolna utakmica je u nedjelju u Busovači protiv Mladosti iz Doboj-Kaknja, 7. jula se putuje na Zlatibor, a prva utakmica je 9. jula protiv Metalca. 12. jula igramo protiv Mladosti iz Lučana, 15. jula rival nam je Grbalj, 17. jula OFK Petrovac, a posljednjeg dana boravka na Zlatiboru igramo sa cetinjskim Lovćenom. 23. jula je meč sa Rudarom u Banjaluci, 27. sa dobojskim Željezničarom u Doboju, a za 30. jul je zakazana generalna proba sa Slobodom iz Novog Grada, a u zavisnosti od žrijeba takmičarskih brojeva, biće odlučeno da li će utakmica biti odigrana na našem Gradskom stadionu ili Mlakvama – istakao je Tulić.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net