ПРЕДСТАВЉЕНИ БОЈАН БУРАЗОР И МИЛОШ ЂОРЂЕВИЋ

Милош Ђорђевић и Бојан Буразор, који су у зимском прелазном року задужили црвено-плаву опрему, представљени су данас на конференцији за новинаре која је одржана у Трофејној сали на Градском стадиону. Бојан Буразор, чија је примарна позиција задњи везни играч, у редове Борца стигао је из табора приједорског Рудара, највећег конкурента клубу из Платонове улице у борби за титулу у Првој лиги Републике Српске, док је Милош Ђорђевић, крилни нападач, у Борац и Бањалуку дошао након што је претходно носио дрес Славије из Источног Сарајева.

– Са Бојаном је потписан уговор на двије, а са Милошем на три године. Детаљи њиховог довођења нису никаква тајна: за Бојана је Рудару плаћено 7 000 КМ, а клуб из Приједора ће добити и 15 посто од наредног Бојановог трансфера, док смо Славији за Милоша Ђорђевића платили 10 000 КМ. У преговорима смо и око преласка Бојана Чудића у наш табор, чиме би прелазни рок по питању нових играча био завршен. Када су у питању одласци, напуштају нас Ненад Кисо и Срђан Бечелић. Са првим смо усмено договорили сарадњу на крају прошле године, без потписаног уговора, недавно смо поново, након прелазног рока, сјели за сто, нисмо постигли договор и спортски и људски смо се растали. Бечелићу је саопштено да ће Синиша Дујаковић бити први избор на позицији десног бека, Бечелић то није прихватио и изразио је жељу за промјеном средине. Након данашњег тренинга биће познат још један играч који ће потражити нови клуб – рекао је члан Управног одбора Борца Вицо Зељковић, осврнувши се и на актуелну ситуацију у клубу.

– Недавно су фудбалерима исплаћене три плате, а у току сљедеће седмице биће уплаћен један доходак Радној заједници и тренерима у омладинској школи. У току сљедеће седмице почеће се и са ограђивањем помоћног терена иза сјеверне трибине, након чега ће се кренути у реализацију монтажне трибине капацитета 200 мјеста. Такође, већ сад размишљамо о добијању лиценце за наступ у Премијер лиги и жеља нам је да све по том питању ријешимо већ на првостепеном поступку. Биће, свакако, потешкоћа,  појединим повјериоцима су већ исплаћени одређени износи (Петар Илић 30 000, Владан Грујић 18 000, Јоцо Стокић 27 000), постоји и један број са којима треба обавити разговоре, али од обавеза не бјежимо – истакао је Зељковић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.