ПРЕДСТАВЉЕНО 6 ПОЈАЧАЊА ЗА БУДУЋНОСТ

У Трофејној сали Фудбалског клуба Борац на Градском стадиону данас је одржана конференција за новинаре, на којој је јавности представљено 6 нових фудбалера који ће у наредном периоду носити дрес Борца. У питању су Бојан Пузигаћа, Александар Радуловић, Бранко Ојданић, Петар Кунић, Синиша Дујаковић и Илија Даниловић.

– Успјели смо у намјерама да у зимском прелазном року у црвено-плави табор вратимо играче који су у прошлости носили дрес Борца и нема сумње да знатно јачи улазимо у наставак сезоне – рекао је на данашњој конференцији за новинаре члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац Вицо Зељковић, истичући да се у наредних дан-два очекује долазак још два фудбалера.

– Постигли смо договор са Рударом из Приједора око преласка Бојана Буразора у редове Борца. На рачун Приједорчана биће уплаћена новчана накнада, а Рудару ће припасти и проценат од наредног Бојановог трансфера. Пронађен је заједнички језик на обострано задовољство, отварамо ново поглавље када је у питању Рудар Приједор и ускоро би могло да се очекује и потписивање својеврсног протокола о сарадњи два клуба. Такође, данас би у Бањалуци требало да борави и предсједник Славије Здравко Шавија, како би се договориле појединости око трансфера Милоша Ђорђевића из Славије у Борац – истакао је Зељковић.

Иначе, уговори са данашњих шест новајлија, како је саопштено, потписани су у распону од годину и по до три године.

Појачања

БОЈАН ПУЗИГАЋА – рођен 10. маја 1985. године у Дрвару, а наступао је за Борац, Челик, Краковију, Сарајево и Вождовац.

АЛЕКСАНДАР РАДУЛОВИЋ – рођен 9. фебруара 1987. године у Бањалуци, а носио је дресове Борца, Лакташа, Баумгартена, Радника, Црвене земље, Зрињског и Металегеа.

БРАНКО ОЈДАНИЋ – рођен 21. јуна 1990. године у Бањалуци, а био је члан Борца, Жупе, Лакташа, Славије, Козаре, Печуја, Истре и Брежица.

ПЕТАР КУНИЋ – рођен 15. јула 1993. године у Дрвару, а бранио је боје Борца, Радника из Бијељине, Рудар Приједора и Новог Пазара.

СИНИША ДУЈАКОВИЋ – рођен 22. новембра 1991. године у Бањалуци, а играо је за Борац, Козару и Металеге.

ИЛИЈА ДАНИЛОВИЋ – рођен 18. јуна 1997. године у Мркоњић Граду, а наступао је у Борцу, мркоњићкој Слободи и Металегеу.

[foogallery id=“8431″]

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.