|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 01.02.2017. u 12:53

PREDSTAVLJENO 6 POJAČANJA ZA BUDUĆNOST

U Trofejnoj sali Fudbalskog kluba Borac na Gradskom stadionu danas je održana konferencija za novinare, na kojoj je javnosti predstavljeno 6 novih fudbalera koji će u narednom periodu nositi dres Borca. U pitanju su Bojan Puzigaća, Aleksandar Radulović, Branko Ojdanić, Petar Kunić, Siniša Dujaković i Ilija Danilović.

– Uspjeli smo u namjerama da u zimskom prelaznom roku u crveno-plavi tabor vratimo igrače koji su u prošlosti nosili dres Borca i nema sumnje da znatno jači ulazimo u nastavak sezone – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac Vico Zeljković, ističući da se u narednih dan-dva očekuje dolazak još dva fudbalera.

– Postigli smo dogovor sa Rudarom iz Prijedora oko prelaska Bojana Burazora u redove Borca. Na račun Prijedorčana biće uplaćena novčana naknada, a Rudaru će pripasti i procenat od narednog Bojanovog transfera. Pronađen je zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo, otvaramo novo poglavlje kada je u pitanju Rudar Prijedor i uskoro bi moglo da se očekuje i potpisivanje svojevrsnog protokola o saradnji dva kluba. Takođe, danas bi u Banjaluci trebalo da boravi i predsjednik Slavije Zdravko Šavija, kako bi se dogovorile pojedinosti oko transfera Miloša Đorđevića iz Slavije u Borac – istakao je Zeljković.

Inače, ugovori sa današnjih šest novajlija, kako je saopšteno, potpisani su u rasponu od godinu i po do tri godine.

Pojačanja

BOJAN PUZIGAĆA – rođen 10. maja 1985. godine u Drvaru, a nastupao je za Borac, Čelik, Krakoviju, Sarajevo i Voždovac.

ALEKSANDAR RADULOVIĆ – rođen 9. februara 1987. godine u Banjaluci, a nosio je dresove Borca, Laktaša, Baumgartena, Radnika, Crvene zemlje, Zrinjskog i Metalegea.

BRANKO OJDANIĆ – rođen 21. juna 1990. godine u Banjaluci, a bio je član Borca, Župe, Laktaša, Slavije, Kozare, Pečuja, Istre i Brežica.

PETAR KUNIĆ – rođen 15. jula 1993. godine u Drvaru, a branio je boje Borca, Radnika iz Bijeljine, Rudar Prijedora i Novog Pazara.

SINIŠA DUJAKOVIĆ – rođen 22. novembra 1991. godine u Banjaluci, a igrao je za Borac, Kozaru i Metalege.

ILIJA DANILOVIĆ – rođen 18. juna 1997. godine u Mrkonjić Gradu, a nastupao je u Borcu, mrkonjićkoj Slobodi i Metalegeu.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net