ПРЕКИНУТ СУСРЕТ РАДНИКА И БОРЦА ЗБОГ ПОВРЕДЕ СУДИЈЕ ВУЈОВИЋА

Пријатељска утакмица између Радника из Сурдулице и Борца, која је играна данас у тренинг-центру ФСС у Старој Пазови, прекинута је у 78. минуту због повреде главног судије Маје Вујовића. С обзиром да није било четвртог судије, меч је морао да буде прекинут, а десило се то при резултату 1:0 за члана Суперлиге Србије.

Једини гол на утакмици виђен је у 10. минуту, када је Асмира Авдукића из слободног ударца савладао Иван Марковић, што је, рецимо и то, био једини ударац Радника у оквир гола на цијелом мечу. Са друге стране, Борац је у потпуности доминирао, пропустио да реализује чак 7 стопостотних шанси, а упућено је укупно 20 шутева у оквир гола.

Иначе, Борац се, како је и планирано, представио са два тима, која су играла по 45 минута.

РАДНИК (СУРДУЛИЦА) – БОРАЦ 1:0

стријелци: 1:0 Марковић (10.), стадион: тренинг центра ФСС у Старој Пазови, гледалаца: 50, судија: Мајо Вујовић, помоћници: Светозар Живин и Милан Шутуловић.

РАДНИК (СУРДУЛИЦА): Васиљевић, Младеновић, Марковић, Подунавац, Пуровић, Пешић, Дејић, Димитријевић, Петровић, Мемса, Плавшић. Још су играли: Ивановић, Кјаса, Стојановић. Тренер: Симо Крунић.

БОРАЦ: Авдукић, Дујаковић, Зекановић, Распудић, Јаничић, В. Даниловић, Радуловић, Галешић, Чудић, Веселиновић, Карић. Још су играли: Модић, Кондић, Пузигаћа, Ојданић, И. Даниловић, Губерац, Буразор, Максимовић, Сузуки, Мирковић, Кунић. Тренер: Зоран Милинковић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.