|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 06.09.2017. u 18:42

PREKINUT SUSRET RADNIKA I BORCA ZBOG POVREDE SUDIJE VUJOVIĆA

Prijateljska utakmica između Radnika iz Surdulice i Borca, koja je igrana danas u trening-centru FSS u Staroj Pazovi, prekinuta je u 78. minutu zbog povrede glavnog sudije Maje Vujovića. S obzirom da nije bilo četvrtog sudije, meč je morao da bude prekinut, a desilo se to pri rezultatu 1:0 za člana Superlige Srbije.

Jedini gol na utakmici viđen je u 10. minutu, kada je Asmira Avdukića iz slobodnog udarca savladao Ivan Marković, što je, recimo i to, bio jedini udarac Radnika u okvir gola na cijelom meču. Sa druge strane, Borac je u potpunosti dominirao, propustio da realizuje čak 7 stopostotnih šansi, a upućeno je ukupno 20 šuteva u okvir gola.

Inače, Borac se, kako je i planirano, predstavio sa dva tima, koja su igrala po 45 minuta.

RADNIK (SURDULICA) – BORAC 1:0

strijelci: 1:0 Marković (10.), stadion: trening centra FSS u Staroj Pazovi, gledalaca: 50, sudija: Majo Vujović, pomoćnici: Svetozar Živin i Milan Šutulović.

RADNIK (SURDULICA): Vasiljević, Mladenović, Marković, Podunavac, Purović, Pešić, Dejić, Dimitrijević, Petrović, Memsa, Plavšić. Još su igrali: Ivanović, Kjasa, Stojanović. Trener: Simo Krunić.

BORAC: Avdukić, Dujaković, Zekanović, Raspudić, Janičić, V. Danilović, Radulović, Galešić, Čudić, Veselinović, Karić. Još su igrali: Modić, Kondić, Puzigaća, Ojdanić, I. Danilović, Guberac, Burazor, Maksimović, Suzuki, Mirković, Kunić. Trener: Zoran Milinković.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net