ПРЕКИНУТИ НЕГАТИВНУ ТРАДИЦИЈУ У ТРЕБИЊУ

Гостовање у Требињу у оквиру 12. кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ је једно од најтежих за фудбалере Борца. Још увијек немају побједу на стадиону Полице, али традиције постоје да би се рушиле. Иако су протекле седмице одрадили један тренинг мање у односу на предвиђени план то не ремети одличну атмосферу која влада у међу изабраницима Слободана Старчевића. Тренер Борца је свјестан снаге противника, али исто тако вјерује у квалитет који посједује његова екипа.

– Утакмице између Леотара и Борца су увијек биле на високом нивоу. Требињци ове сезоне имају проблем домаћих утакмица, јер су непланирано изгубили неке бодове. Међутим, знамо да се за њих везује епитет „домаћинска екипа“, што нам додатно отежава посао ако желимо да останемо непоражени. Протекле седмице смо имали одређених проблема у организацији рада, али показали смо једно заједништво и да дјелујемо као тим у свим ситуацијама. Искрено се надам једној доброј фудбалској представи и позитивном резултату – истакао је Старчевић.

Требињац у редовима Борца Бранислав Крунић најбоље познаје предности и мане Борчевог сутрашњег ривала.

– Очекује нас врло тешко гостовање. Ако знамо да смо у четири првенствене утакмице забиљежили исто толико пораза онда се улога фаворита мора приписати домаћину. Међутим, наша „пас“ игра би требала доћи до изражаја на њиховом терену, који је изузетно квалитетан у ово доба године, и ако будемо остварили већи посјед лопте онда ће као плод таквих акција да се стварају и прилике пред њиховим голом. Реализација нам је заказала у мечу против Вележа, а сутра је прилика да поправимо тај сегмент игре – нагласио је Крунић.

Тренер Борца је на крају додао да атмосфера у екипи ниједног тренутка није била нарушена и да су играчи задовољни што им је ријешен одређен дио дуговања. На пут нису кренули Александар Радуловић и Вуле Тривуновић због жутих картона, док су сви остали спремни да одговоре захтјевима сутрашњег изузетно важног сусрета. Утакмица на стадиону Полице почиње у 13.30 часова уз директан ТВ пренос на БХТ 1, а судиће ју Владимир Бјелица из Источног Сарајева, са помоћницима Едином Имамовићем (Сарајево) и Давором Бељом (Мостар).

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.