|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 20.07.2017. u 10:30

PREKO KOZARE DO ČELIKA

Atmosfera pred prvu utakmicu FK Borac u novoj sezonu dostiže tačku ključanja. Trijumf u generalnoj probi protiv Viteza 2:1 još više je podgrijao očekivanja Borčevih pristalica. Ipak trener crveno-plavih Željko Vranješ spušta loptu na zemlju. Danas će protiv Kozare, u prijateljskom meču, imati priliku da iskristališe tim koji će izaći na crtu Čeliku.

– Imam još dvije dileme po pitanju tima koji će u nedjelju istrčati na megdan Čeliku. Provjera protiv Kozare će mi samo pomoći da iskristališem startnih 11 za nedjelju. Igraće dva tima, svaki po 45 minuta, ističe Željko Vranješ.

Momci koji su manje igrali protiv Viteza žele da pokažu da zaslužuju veću minutažu.

– Daću sve od sebe da šefu još jednom pokažem da na mene može račnati. Mislim da je Kozara idealan rival da se svi dokažemo našim navijačima i ohrabrimo ih pred start prvenstva, optimista je mladi napadač Miloš Đorđević.

Vladan Danilović se oporavio od povrede zarađene protiv Viteza, a u ritam se lagano vraća i Aleksandar Kondić, tako da bi trener Vranješ trebalo da računa na sve raspoložive snage u naredne dvije utakmice.

Prijateljska utakmica Borac – Kozara igra se danas na Gradskom stadionu sa početkom u 18:30 časova. Takmičenje u Premijer ligi Borac počinje u nedjelju duelom protiv Čelika u Banjaluci.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net