ПРЕКО ЗВИЈЕЗДЕ ДО ЕВРОПЕ

Прву до двије утакмице које ће Борац у наредних пет дана одиграти на Градском стадиону тренер и играчи актуелног шампиона сматрају најбитнијом. У Бањалуку стиже Звијезда из Градачца, која је седмом мјесту првенствене табеле, са минималним изгледима да се укључи у борбу за виши пласман, али исто тако екипа која је пребринула све бриге око опстанка у друштву најбољих. Међутим, опрез у редовима Борца је присутан, јер управо тако растерећени могу направити изненађење. Шеф стручног штаба Славиша Божичић је на данашњој прес конференцији изнио своја очекивања.

– Респектујемо тим Звијезде, али нама је је на домаћем терену увијек императив побједа, без обзира о којем противнику је ријеч. Радили смо напорно протекле седмице и тај рад требамо наплатити, те на тај начин повећати шансе да изборимо пласман на европску сцену. Психолошки смо веома стабилни и радује ме агресиван приступ мојих играча на тренингу, што је само знак да сви једва чекају да почне сутрашњи сусрет – истакао је Божичић.

Маријан Антоловић се нада да сутра неће имати превише посла, вјерује у снагу колектива и најављује одговорну игру својих саиграча од прве минуте.

– Сви смо свјесни важности сутрашње утакмице, иако немамо подршку навијача сматрам да смо квалитетнији и да ћемо освојити три бода. Пружићемо максимум и са новим тријумфом направити значајан искорак у борби за Европу – рекао је Антоловић.

Због картона утакмицу ће пропустити капитен Жарић, док је због повишене температуре ван строја Радуловић. Смањеним интензитетом је протеклих дана радио Крунић и његов наступ је под упитником. Утакмица почиње у 19 часова и 30 минута,а судиће ју Радослав Вукасовић из Требиња са помоћницима Антом Сучићем и Енесом Ђозићем.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.