|  LAT   |  ENG

Objavljeno: 27.04.2012. u 14:12

PREKO ZVIJEZDE DO EVROPE

Prvu do dvije utakmice koje će Borac u narednih pet dana odigrati na Gradskom stadionu trener i igrači aktuelnog šampiona smatraju najbitnijom. U Banjaluku stiže Zvijezda iz Gradačca, koja je sedmom mjestu prvenstvene tabele, sa minimalnim izgledima da se uključi u borbu za viši plasman, ali isto tako ekipa koja je prebrinula sve brige oko opstanka u društvu najboljih. Međutim, oprez u redovima Borca je prisutan, jer upravo tako rasterećeni mogu napraviti iznenađenje. Šef stručnog štaba Slaviša Božičić je na današnjoj pres konferenciji iznio svoja očekivanja.

– Respektujemo tim Zvijezde, ali nama je je na domaćem terenu uvijek imperativ pobjeda, bez obzira o kojem protivniku je riječ. Radili smo naporno protekle sedmice i taj rad trebamo naplatiti, te na taj način povećati šanse da izborimo plasman na evropsku scenu. Psihološki smo veoma stabilni i raduje me agresivan pristup mojih igrača na treningu, što je samo znak da svi jedva čekaju da počne sutrašnji susret – istakao je Božičić.

Marijan Antolović se nada da sutra neće imati previše posla, vjeruje u snagu kolektiva i najavljuje odgovornu igru svojih saigrača od prve minute.

– Svi smo svjesni važnosti sutrašnje utakmice, iako nemamo podršku navijača smatram da smo kvalitetniji i da ćemo osvojiti tri boda. Pružićemo maksimum i sa novim trijumfom napraviti značajan iskorak u borbi za Evropu – rekao je Antolović.

Zbog kartona utakmicu će propustiti kapiten Žarić, dok je zbog povišene temperature van stroja Radulović. Smanjenim intenzitetom je proteklih dana radio Krunić i njegov nastup je pod upitnikom. Utakmica počinje u 19 časova i 30 minuta,a sudiće ju Radoslav Vukasović iz Trebinja sa pomoćnicima Antom Sučićem i Enesom Đozićem.

Prati FK Borac

Pretraga

FK Borac

FK Borac Banja Luka

Vladike Platona 6

78000 Banja Luka

+387 51 926 245

sekretarica@fkborac.net