Премијерлигашка трка: Борбено од прве секунде

Наши фудбалери иду из дербија у дерби, а наредни их чека у суботу (28.октобар, 16.00 часова).

Након два везана ремија на Градски стадион стиже нам екипа Широког Бријега. Тренирали смо добро и жељни смо повратка на побједнички пут, порука је која стиже из Платонове улице пред нови премијерлигашки окршај.

„Чека нас дерби утакмица са екипом Широког Бријега која посједује квалитет и са којом смо већ одмјерили снаге. Знамо све о њима и упознати смо са квалитетом који имају у својим редовима. Очекује нас захтјевна утакмица, али очекујем да пружимо добро издање и да дођемо до жељеног циља. Увјерен сам да ћемо одиграти добро, а важно је да искористимо све прилике које нам се укажу пред противничким голом како би дошли до побједе.“, рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

За предстојећи двобој упитни су наступи Срђана Граховца и Макса Јураја Ћелића, док су остали играчи потпуно спремни да истрче на терен Градског стадиона.

„Знамо да је Широки добра екипа. Побиједили смо их на њиховом стадиону и сада када нам долазе у госте сигурно је да ће имати додатни мотив. Ипак, долазе у нашу кућу. Ми смо Борац и увијек морамо дати 100 одсто себе да освојимо 3 бода.“, поручује Хозе Рикардо Кортез.

Не крије Кортез одушевљење атмосфером на минула два дербија, те позива Борчевце да са трибина, још једном, буду наш 12.играч.

„На прошлој утакмици атмосфера је била феноменална, видјело се колико је битна подршка публике. Не сјећам се како се тачно каже на српском језику, али су са трибина говорили нешто у смислу “Хоћемо побједу”. Сви су били узбуђени, осјетио сам жељу свих да освојимо та три бода. Надам се да ће тако бити и овај пут.“, каже Кортез.

Нема разлога да не буде.

Сви на стадион, сви за Борац и Бањалуку! 🔴🔵

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.