Премијерлигашка трка: Чека нас први прољећни испит

Фудбалере нашег клуба чека први испит у наставку премијерлигашке трке. У госте нам стиже екипа Тузла Ситија (недјеља, 17.30 часова), а наши црвено плави марљиво су се припремали за овај дуел ријешени да се домогну прве побједе у прољећном дијелу Премијер лиге.

“Чека нас једна тешка утакмица. Прољећни дио сезоне је увијек захтјевнији и тежи. Ми ћемо се поставити тако да нам је свака утакмица финале. Имамо свој циљ којем тежимо. Знамо шта нас чека и оно што морамо да радимо на овој утакмици. Долази нам екипа Тузла Ситија која је промијенила тренера током пауза и која је одиграла једну веома добру утакмицу са Вележом у Купу БиХ. Ми идемо од утакмице до утакмице и ова сљедећа нам је најважнија. Тако ћемо се и поставити на терену.” рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

Ван строја је једино Давид Чавић, док су остали играчи на диспозицији стручном штабу. Међу стативе ће Марко Милошевић који је пун хвале на рачун свега што га је дочекало у нашем клубу и Бањалуци.

„Осјећам се сјајно овдје. У каријери сам промијенио доста клубова, али не сјећам се да сам за тако кратко вријеме заволио клуб и да се тако лијепо осјећам, и ја и моја породица, овдје у Бањалуци и у клубу. Трудим се да дајем свој максимум, прије свега да се докажем шефовима, саиграчима и публици и да остваримо своје циљеве. Знам колико Бањалука и навијачи желе да се освоје трофеји и даћемо све од себе да то урадимо.” рекао је Милошевић.

Упознат је Милошевић и са квалитетом екипе Тузла Ситија.

„Њихова позиција на тебели сигурно није право мјерило квалитета који посједују у играчком кадру. Добра су екипе и чека нас тежак посао. Ипак, знамо свој циљ. Добро смо радили, и увјерен сам да, ако дамо свој максимум као што смо то радили до сада, онда ни резултат неће изостати.“ поручио је Милошевић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.