Премијерлигашка трка: Корак до циља

Стигли су наши „црвено плави“ у Тузлу са јасном намјером-да новом побједом стигну надомак освајања шампионске титуле.

Оно што су наумили то су и остварили, а до нова три бода стигли су убједљивом побједом над екипом Тузла Ситија резултатом 6:2 (Благаић 14′, Граховац 28′, Врањеш 44′, Лукић 45+’, Хреља 86′, Пејовић 89′ – Машовић 11′, Нукић 63′)

Наши фудбалери тако су стигли на корак до шампионске титуле, а „меч лопту“ имају у понедјељак на Градском стадиону у Бањалуци.

„Били смо свјесни важности утакмице. Јако тежак меч можда више психички него физички. Знали смо да је Тузла сити у једном тешком моменту, а такве утакмице знају често отићи у другом смјеру. Међутим, момци су озбиљно ушли у меч, а то је показује и резултат.“, рекао је Стојан Врањеш.

До свог првог премијерлигашког поготка у Борчевом дресу стигао је и Никола Пејовић који је пун хвале на рачун читаве екипе.

„Наш циљ је исти још од Златибора кад смо се окупили, сад смо јако близу, остала је још једна утакмица на нашем терену и надам се успут да ћемо имати пун стадион и подршку навијача. Да то завршимо у стилу, како је и текла цијела сезона. Ова екипа је невјероватна, промијенио сам много тимова, али никад нисам био оваквог колектива. Надам се да ће у понедјељак бити пун стадион и да ћемо заједно да прославимо титулу. Заслужујемо то и ми, и навијачи и цијели град.“
Навијаче на Градски стадион позива и Стојан Врањеш.

„Позивам навијаче Борца да дођу у што већем броју и заједно са нама да прославе титулу, толико чекану. Надам се да ће бити пун стадион и да награде момке који су изгарали цијелу годину за овај резултат.“, рекао је Врањеш.

Нема изговора.

Сви на Градски стадион!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.