PREMIJERLIGAŠKA TRKA: NA JUG SRPSKE PO NOVE BODOVE

Naše fudbalere, do kraja premijerligaške jeseni očekuju još dva gostovanja u Hercegovini. Prvo je u Trebinju, a na stadionu „Police“ ugostiće nas ekipa Leotara. Stručni štab Vinka Marinovića ponovo je suočen sa kadrovskim problemima, a predstojeći duel propustiće Goran Zakarić, Nikola Andrić, Marko Gajić i Benjamin Tatar, a upitan je nastup Amara Begića. Ipak, uprkos tome cilj je jasan-nova tri boda.

„Očekujem tešku utakmicu, oni su u dobroj formi, pokazali su to na posljednjoj utakmici kada su sa 4:0 pobijedili Tuzla siti. Uzimajući pet zadnjih kola osvojili su 10 bodova što nam govori da su u dobroj formi. I, mi smo u zadnjih pet utakmica osvojili deset bodova, kao i pobjedu u derbiju i to je s psihološkog aspekta za nas dobro. Potrošnja je bila, ali imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Svaka utakmica je teška i zahtjevna, liga je zahtjevna i sa maksimalnim odnosom i pristupom kao na zadnjoj utakmici možemo da očekujemo povoljan rezultat.” poručio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba.

Koga nema bez njega se može i mora, a u ime saigrača Dejan Popara je poručio da ekipa ide put Trebinja da nastavi seriju dobrih rezultat.

„Očekuje nas teška utakmica protiv Leotara koji igra stvarno dobro i pruža dobre partiju, pogotovo na svom terenu, ali mi imamo svoje ambicije i ciljeve i želimo da se vratimo sa tri boda u Banjaluku. Istrošila nas je utakmica u derbiju, ali smo se oporavili i spremili se, daćemo maksimum da se vratimo sa tri boda u Banjaluku” rekao je Popara.

Utakmica između fudbalera Leotara i Borca na programu je u ponedeljak, 14.novembra, sa početkom u 13.00 časova.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.