Премијерлигашка трка: Након преокрета до нове побједе

Није почело онако како смо замислили, али је завршило онако како смо прижељкивали. Наши „црвено плави“ су, након преокрета, уписали нова три бода савладавши екипу Звијезде 09 резултатом 4:2.

Два гола постигао је Јаков Благаић (44′, 53′), а у листу стријелаца уписали су се још Милан Макарић (55′) и Хозе Кортес (67′).

„Ми смо очекивали отворену игру екипе Звијезде. Они су тако одиграли и против Зрињског. Показали су да су веома опасни. Ми смо након два примљена поготка били у лошој ситуацији, али нас је Благаић вратио из слободног ударца. На полувремену смо се договорили да учинимо све да преокренемо резултат и побиједимо, на крају смо успјели у томе. Били смо јако ефикасни, али имамо ствари на којима још треба да радимо.“, поручио је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

Памтиће се побједа над Звијездом и по повратничкој утакмици Срђана Граховаца који је уз овације са трибине по уласку у игру задужио и капитенску траку, али и по премијерлигашком дебију Дамира Хреље за наш клуб, те три асистенције Немање Михајловића.

Памтиће се и два гола Јакова Благаића који није крио задовољство зарад нове побједе.

„Знали смо да утакмица неће бити лака, али је сигурно била теже од очекиваног. Ипак, успјели смо се вратити и остварити побједу. Похвалио бих читаву екипу. Никада се није лако вратити након два гола заостатка, али смо успјели. Свима нам је драго због побједе, али ово је већ сада иза нас и морамо да гледамо ка напријед.“, рекао је Благаић.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.