Премијерлигашка трка: Нови дерби на „Градском“

Након двонедјељне паузе наши фудбалери враћају се такмичарским обавезама, а у Бањалуку нам на мегдан стиже екипа Зрињског (субота, 16.00 часова).

Нови премијерлигашки дерби наши „црвено плави“ дочекују пуни оптимизма, са жељом да трибине буду пуне, и да уз добру игру дођу до нова три бода. Ипак, свјесни су и свих квалитета наредног противника.

„Термин је одличан, а нама би пуно значило да стадион буде пун и да сви уживамо у дербију. Даћемо све од себе за побједу. Знамо да је Зрињски квалитетан ривал, али знамо и шта смо ми урадили у досадашњем дијелу сезоне и да смо заслужено на првој позицији.“, поручио је Јован Нишић, првотимац нашег клуба.

Стручни штаб презадовољан је урађеним током првенствене паузе. Играчи су, каже Винко Мариновић, одлично тренирали и мотивисани су да наставе тамо гдје су стали.

„Очекујем да пружимо добру игру и надамо се повољном резултату. Увијек идемо са жељом да побиједимо, али зависи и од односа снага и игре. Ми ћемо тежити ка тријумфу, а опет ако не можемо да славимо, добар је и неријешен исход. Међутим, и ја, и играчи увијек гледамо само наредну утакмицу и не желимо да размишљамо колико имамо бодова предности. Нама је свака сљедећа утакмица најважнија и не желимо да калкулишемо. Без калкулација желимо да добром игром дођемо до побједе.“, јасна је порука Винка Мариновића.

Бањалуко, буди уз свој Борац!

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.