Премијерлигашка трка: Нови рекорд за крај Борчеве јесени. 🔴🔵

За крај фудбалске јесени наши „црвено плави“ поставили су нови премијерлигашки рекорд.
Са нова три бода, која смо освојили на стадиону „Мокри Долац“ стигли смо до коте од 45 освојених бодова, а то до сада нити једног екипу у елитном рангу бх фудбала није пошло за ногом.

Уводне минуте двобоја у Посушју обиљежио је Ален Јуриљ који је већ у петом погодио мрежу домаћина, а коначан резултат поставио је Зоран Квржић седамдесет минута касније.

Наши фудбалери новом побједом ставили су тачку на своју бриљатну премијерлигашку јесен и на зимску паузу одлази као лидер првенства уз игру која нам улива оптимизам у још боље прољеће.

„Иза нас је једна невјероватна полусезону и скидам капу свима у клубу. Играчи су изнијели највећи терет, али морам да похвалим све у клубу. Сви су заслужни за овај резултат. Мени је велика част и радост што предводим једну овакву групу момака. Поносан сам на све своје саиграче, од првог до посљедњег. Капа доле момцима који су улазили и са клупе, момцима који су некад морали да оду и на трибине. Свако од њих је дао свој пуни допринос када је био у игри и сви су заслужни за овај резултат. Ово је једна фантастична група играча и људи. Ипак, још ништа није готово. Идемо на одмор, а онда се враћамо да наставимо у још јачем ритму. Поставили смо темељ, али сматрам да смо тек на 60 одсто својих могућности.“ каже Срђан Граховац, капитен наше екипе.

Након осамнаесет премијерлигашких рунди наши црвено плави остварили су четрнаест побједа уз три ремија и само један пораз, те гол разлику 38:11.

„Показали смо велики карактер током полусезоне. Мишљења сам да сви они који прате и воле Борац могу да буду препоносни на ову групу играча. Радује ме и наше понашање на и ван терена. Гдје год смо се појавили у гостима за нас су имали само ријечи хвале. На нама је да наставимо тако.“, рекао је Граховац.

Ријечи хвале на рачун екипе и свих у клубу није штедио ни Винко Мариновић који је презадовољан „Борчевом јесени“.

„Морам да будем поносан на своје момке који су показали сјајан карактер, не само у овој утакмици него током читаве полусезоне. Одиграли су још једну сјајну утакмицу и остварили смо веома важну побједу. Ипак, сматрам да смо тек на пола пута. Сада сви треба да се добро одморимо и да онда наставимо гдје смо стали. Екипа је заслужила све ово што је остварила током фудбалске јесени. Напорно су радили, показали су карактер који мене, као тренера, веома радује. “ рекао је Винко Мариновић, шеф стручног штаба ФК Борац.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.