Премијерлигашка трка: Повратак на побједнички пут

Након два везана ремија стигли смо до девете премијерлигашке побједе. На напем Градском стадиону савладали смо Широки Бријег резултатом 1:0, а једини гол постигао је Давид Чавић.

„Најважније је да смо остварили побједу и да смо стигли до нова три бода. Желим да похвалим своје саиграче на одличној утакмици. Не желим превише да причам о својој игри, али драго ми је што сам својим поготком донио побједу свом Борцу. Могао сам и боље да реагујем у неким ситуацијама током другог полувремена, али најважније је да смо остварили побједу.Ту бих ставио тачку на ову утакмицу и већ сада се окрећемо двобоју са Сарајевом. Биће то, можда, и најтеже гостовање ове сезоне, али ми знамо свој циљ.“, поручио је Давид Чавић.

Задовољан је био и Винко Мариновић.

„Честитао бих играчима на побједи. Знали смо да ће бити тешка утакмица, а то се видјело у уводном дијелу. Широки Бријег је јако квалитетна екипа која је врло опасна из транзиције. Ипак, мислим да смо заслужено побиједили. Могла је ова побједа бити још убједљивија, али нисмо успјели неке прилике да претворимо у гол.“, каже Мариновић.

Градским стадионом се у више наврата орило „Хоћемо побједу на Кошеву!“, али Мариновић не дозовољава било какву еуфорију.

„Имамо довољно времена да се припремимо за дуел са Сарајевом. Након данашњих резултата смо у доброј позицији у односу на њих, али идемо корак по корак, из утакмице у утакмицу. Наредне дане искористићемо да добро тренирамо, да покушамо још додатно подићи ниво форме и да потпуно спремни дочекамо гостовање на Кошеву. Ова екипа је показала квалитет у досадашњем дијелу сезоне, а сматрам да растемо сваком новом утакмицом.“, поручио је Мариновић.

Побједу над Широким Бријегом памтиће и наш Енвер Кулашин који утакмицу окончао са капитенском траком око руке.

Постани члан

Попуни податке а ми ћемо те обавијестити кад да дођеш по чланску карту.